Mihnea Galgoțiu-Săraru promovat Partener și coordonator al practicii de litigii și arbitraje Reff & Asociații | Deloitte Legal

Mihnea Galgoțiu-Săraru, avocat specializat în soluționarea disputelor, s-a alăturat echipei Reff și Asociații | Deloitte Legal în 2019, ca Senior Managing Associate în calitate de coordonator al diviziei de litigii comerciale. Odată cu promovarea în rolul de partener, el preia conducerea întregii practici de litigii si arbitraje.

Mihnea are peste 11 ani de experiență în dreptul afacerilor, după ce a absolvit summa cum laude Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Înainte de a se alătura echipei Reff și Asociații | Deloitte Legal, el a deținut poziția de Partener și rol de coordonare a practicii de litigii dintr-o altă societate de avocatură importantă din România.

De-a lungul carierei sale, Mihnea a asistat companii ce sunt lideri de piață din numeroase sectoare, coordonând proiecte ample de litigii, în special dispute complexe administrative (inclusiv fiscale și anti-trust) și comerciale. El are experiență vastă și în proceduri de arbitraj internațional și în litigii derulate în mai multe jurisdicții.

„Resimt o mare satisfacție față de promovarea lui Mihnea, care încununează un an de avansări spectaculoase ale practicii noastre de litigii comerciale. Mihnea a adus deja o contribuție decisivă la creșterea acestei zone de expertiză și am toată încrederea în capacitatea lui de a conduce întreaga echipă de Litigii din noul său rol.” a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

„Anunțăm cu mândrie extinderea echipei de parteneri prin promovarea lui Mihnea, un profesionist desăvârșit, cu mare experiență în  litigii și arbitraje. Această promovare este un pas natural atât în dezvoltarea profesională a lui Mihnea, cât și a întregii noastre practici de litigii. Am deplină încredere că în noua formulă de management vom reuși să fim și mai aproape de clienții noștri în această perioadă în care nevoile lor sunt tot mai numeroase, complexe și urgente.” a declarat Andrei Burz-Pînzaru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal.

Practica de litigii din cadrul Reff și Asociații | Deloitte Legal acoperă toate tipurile de proiecte de litigii din mediul de afaceri, de la cauze fiscale și administrative, la dispute comerciale și arbitraje internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here