Școala de vară Grecu & Asociații, 10-14 august 2020

În perioada 10-14 august 2020, Societatea Civilă de Avocați GRECU ȘI ASOCIAȚII organizează prima ediție G&A Summer Law School (G&A SLS). Evenimentul își propune să le dezvăluie studenților la drept cum se manifestă în practică câteva dintre materiile pe care le studiază la facultate, într-un mediu profesionist și interactiv.

Proiectul este destinat absolvenților anului III sau IV care își doresc să experimenteze ceea ce implică viața unui avocat de la instanță și consultanță până la acțiuni de dezvoltare personală și învățare de abilități juridice.

Pe durata unei săptămâni, participanții vor descoperi care sunt principalele abilități pe care trebuie să le aibă un avocat de succes, particularități și exemple concrete pe spețe de drept și practică în domeniul avocaturii de business. Avocații societății vor interacționa direct cu studenții și le vor răspunde la întrebari legate de subiectele abordate de programă.

Domeniile tratate: Proprietate intelectuală, Dreptul publicității, E-commerce, Sănătate și farma, Corporate și litigii, GDPR.

Studenții se pot înscrie până pe data de 20 iulie prin transmiterea unui e-mail pe adresa summerschool@greculawyers.ro cu subiectul “G&A Summer Law School 2020” la care vor atașa o scrisoare de intenție și o lucrare de tip eseu cu tema “Contractele în era digitală”.

Procesul de selecție se va încheia pe data de 31 iulie și se va baza pe creativitatea abordării subiectului atât din perspectiva juridică precum și de business.

Având o experiență relevantă în domeniul dreptului afacerilor, Societatea Civilă de Avocați Grecu și Asociații își pune bazele în anul 2006, activitatea fiind inițiată prin contribuția doamnei Avocat și Consilier în proprietate industrială Elena Grecu.

Într-un mediu de business provocator, precum cel din ultimii 10 ani, societatea a reușit să crească prin perfecționarea continuă a echipei, punând pe primul plan pregătirea avocaților și măiestria serviciilor oferite clienților și partenerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here