Firma de avocatură Suciu Popa, din nou în clasamentul IFLR1000

Suciu Popa a fost din nou recunoscută de IFLR1000 ca firmă de avocatură de top, în noul clasament 2023.

IFLR1000 – o prestigioasă agenție internațională de clasamente cu sediul la Londra – deține distincția de a fi singura entitate din lume, „dedicată clasificării firmelor de avocatură și a avocaților pe baza activității de tranzacții financiare și corporative”.

Distincția este una pe care Suciu Popa a primit-o în ani consecutivi.

Avocații Suciu Popa au primit, de asemenea, mai multe distincții individuale pentru activitatea lor. 

  • Miruna Suciu, Managing Partner, este recunoscută ca fiind 2023 Women Leader și Highly Regarded Leading Lawyer în M&A, Banking&Finance, Capital Markets (debt and equity), Project Development și Project Finance.
  • Managing Partner Luminita Popa este recunoscută ca 2023 Women Leader și Highly Regarded Leading Lawyer în domeniul dezvoltării de proiecte.
  • Partenerul Dan Ciobanu este recunoscut ca fiind 2023 Highly Regarded Leading Lawyer în 2023 în dezvoltare de proiecte, fuziuni și achiziții, energie și infrastructură.
  • Partener Cleopatra Leahu este recunoscută ca fiind 2023 Women Leader și Highly Regarded Leading Lawyer în Energie & Infrastructură, Dezvoltare de proiecte și M&A. 

Nou intrate în clasament, 2023 IFLR1000 Rising Stars au fost acordate și lui Mihai Caragui, precum și asociaților generali Noemi Miruna Siman și Andreea Eleonora Lucaci, în semn de recunoaștere a performanțelor lor deosebite în domeniul dezvoltării de proiecte.

Toți acești avocați de top conduc sau contribuie la conducerea grupurilor de practică de Servicii Financiare, Energie, Utilități și Infrastructură, Consultanță în domeniul Dezvoltării de Proiecte și Soluționare a litigiilor din cadrul Suciu Popa.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.