Filip & Company a asistat eMAG în achiziția Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiționate

Casa de avocatură Filip & Company a asistat eMAG în achiziția unei participații minoritare și o investiție suplimentară de 1,5 milioane euro în societatea care operează Flip.ro, marketplace-ul dedicat telefoanelor recondiționate, un business care susține un comportament responsabil și cu impact minim asupra mediului înconjurator.

România este printre țările UE cu cea mai mare creștere anuală a comerțului online, fapt care arată potențialul semnificativ de dezvoltare și în viitor într-o piață care nu a atins încă nivelul de maturitate. eMAG continuă să se dezvolte și să găsească mereu noi direcții de creștere și consolidare. Flip este unul dintre cele mai promițătoare start-up-uri din piața românească, cu o echipă de fondatori entuziasmantă și care este într-o poziție excelentă să treacă la următorul nivel ca urmare a acestei investiții. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă cu eMAG, întotdeauna este o experiență excelentă”, spune Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital.

Fiecare proiect presupune o colaborare în echipă pentru găsirea soluțiilor care să faciliteze încheierea unei tranzacții. Atitudinea constructivă orientată către rezultate și profesionalismul întregii echipe au fost ingrediente esențiale și le mulțumesc colegilor din Filip & Company pentru că ne-au fost alături”, spune Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures.

Echipa Filip & Company implicată în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan și i-a inclus pe Andreea Bănică (associate) și Cătălin Suliman (partener).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here