Dentons a lansat Dentons Global Advisors având ca fondator Albright Stonebridge Group

Dentons a anunțat lansarea Dentons Global Advisors, o firmă de consultanță multidisciplinară, care va oferi consiliere strategică integrată și asistență pentru clienții din sfera comercială, reputațională, financiară, de reglementare și guvernanță. 

Dentons Global Advisors Group are drept membru fondator Albright Stonebridge Group alături de o echipă formată din top lideri din industrie, incluzându-l pe Ed Reilly care va ocupa funcția de CEO. Firma are experți în centre financiare și de reglementare din întreaga lume, cu o acoperire suplimentară prin prezența Dentons în 204 de locații din 81 de țări.

Condus de o echipă de 11 directori și prezidat de Hon Madeleine K. Albright, cel de-al 64-lea secretar de stat al Statelor Unite, Albright Stonebridge Group are un portofoliu extins în cadrul căruia oferă suport clienților să înțeleagă și să navigheze piețele internaționale. 

„Suntem mândri să fim membri fondatori ai Dentons Global Advisors Group.” a declarat Madeline Albright. „În ultimii douăzeci de ani, am construit capabilități de consultanță strategică de neegalat și ne-am dezvoltat reputația de a rezolva probleme dintre cele mai dificile, având în același timp un impact pozitiv în întreaga lume. Suntem încântați că am găsit parteneri care împărtășesc viziunea noastră și vin în completarea competențelor noastre. Acest nou parteneriat va oferi și mai multe oportunități echipei noastre, furnizând în același timp beneficii imense clienților noștri care au nevoie de consultanță globală extinsă.”

Dentons Global Advisors este specializată într-o gamă largă de servicii, precum diplomația comercială; consultanță privind piețele de capital; consultanță în tranzacții; gestionarea situațiilor de criză, identificarea și gestionarea disputelor și problemelor; poziționare corporativă; precum și consultanță privind riscurile de afaceri și cele de natură geopolitică. Firma intenționează să își extindă portofoliul cu servicii suplimentare de consultanță care să ajute clienții să fructifice oportunitățile, să gestioneze schimbările, să evalueze și să diminueze riscul, să depășească provocările guvernamentale și, în cele din urmă, să sporească valoarea corporativă.

În mai puțin de un deceniu, Dentons a construit cea mai mare firmă de avocatură din lume și, în parteneriat cu Dentons Global Advisors, intenționăm să continuăm să extindem oferta noastră de consultanță de elită cu acoperirea geografică care ne va permite să venim în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților.”, a declarat Joe Andrew, președinte global al Dentons și membru al Consiliului Director al Dentons Global Advisors. „Cu 20.000 de oameni în 204 de locații din 81 de țări, am observat cum clienții noștri intră într-o nouă decadă, marcată de o nouă dinamică, în trebuie să înfrunte probleme mai mari și mai ample ca niciodată, pentru rezolvarea cărora au nevoie de servicii de consultanță coordonate.”

Companiile globale de top au nevoie de soluții holistice, integrate și multidimensionale, care să reflecte situațiile cu care se confruntă”, a declarat Elliott Portnoy, CEO global Dentons. ”Suntem încrezători că echipele executive și membrii consiliilor de administrație vor vedea instantaneu beneficiile unice ale parteneriatului cu o firmă de consultanță care operează îndeaproape cu cea mai mare firmă de avocatură din lume, în special atunci când firma de consultanță supervizează cele mai delicate și confidențiale probleme ale acestora, cum ar fi tranzacțiile, crizele, anchetele sau litigiile”, a mai spus Portnoy.

„Dentons Global Advisors s-a născut în urma discuțiilor cu Joe Andrew și Elliott Portnoy. Am observat cum provocările legale și problemele politice cu care se confruntă organizațiile se suprapuneau în mod regulat, generând o nevoie reală pentru soluții juridice și de consultanță integrate.” a declarat Ed Reilley, CEO Dentons Global Advisors.

În echipa de conducere a Dentons Global Advisors, lui Reilly i se vor alătura lideri experimentați ai firmei globale de consultanță, care au consiliat unele dintre cele mai de succes companii din lume. Din acest grup fac parte Deborah Scott, director Dentons Global Advisors EMEA, și Adam Cubbage, director Dentons Global Advisors New York. Cei doi vor elabora oferta Dentons Global Advisors de gestionare a crizelor și disputelor, administrarea problemelor și consultanță cu privire la piețele de capital și poziționare corporativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here