Decizie definitivă obținută de Clifford Chance pentru Canary Wharf Group în litigiul Brexit cu Agenția Europeană pentru Medicamente

Clifford Chance a acționat cu succes pentru clientul său, Canary Wharf Group, în opoziție față de recursul Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) la decizia Inaltei Curti în litigiul Brexit. EMA și-a retras recursul.

La 20 februarie 2019, hotărârea pronunțată de Înalta Curte a fost cuprinzătoare în favoarea Grupului Canary Wharf și a respins cazul EMA potrivit căruia închirierea de spații în Canary Wharf pe o perioada de 25 de ani s-ar întrerupe ​​din punct de vedere legal din cauza Brexit.

EMA a introdus apelul la 15 aprilie 2019, contestand aproape toate punctele din hotărâre. Astăzi, agenția Uniunii Europene a fost de acord să-și retragă toate solicitarile în legătură cu contractul de inchiriere și solicită respingerea apelului prin ordin al Curții de Apel. În acest sens, EMA confirmă faptul că vor rămâne legați de contract până la expirarea lui în 2039.

Ben Hatton, Director of Property Litigation și asociații Adam Eagle și Kishan Parshotam, au condus echipa de soluționare a litigiilor imobiliare Clifford Chance. Echipa extinsa i-a inclus si pe Joanne Wicks QC și Jonathan Chew (Wilberforce Chambers), Lord Anderson din Ipswich KBE QC și Zahra Al-Rikabi (Brick Court Chambers).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here