CMS o promovează pe Cristina Popescu partener în cadrul biroului din România

CMS România anunță promovarea Cristinei Popescu în poziția de Partener începând cu data de 1 mai 2022. Coordonatoare a grupului de practică privind dreptul asigurărilor pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS, Cristina Popescu devine cel de-al optulea partener local al firmei.

Cristina are o experiență de peste 15 ani în proiecte extrem de complexe în domeniul asigurărilor, achizițiilor publice și dreptului muncii, fiind specializată în consiliere juridică pe aspecte de reglementare, conformitate și drept comercial. De asemenea, practica ei include domenii precum protecția datelor, proprietate intelectuală și dreptul concurenței.

Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS din București, a declarat: „O felicit pe Cristina pentru noul ei rol și îi urez bun venit în rândul partenerilor CMS. Cristina este un avocat excepțional, foarte apreciat și cu un angajament ferm de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde. Această promovare, venită într-un context internațional complicat, este o dovadă în plus a faptului că CMS continuă să investească în oamenii săi pe termen lung, crede în puterea echipei și în capacitatea acesteia de a depăși chiar și cele mai dificile circumstanțe.”

De-a lungul carierei, Cristina Popescu s-a concentrat pe o multitudine de domenii juridice, inclusiv dreptul asigurărilor și reasigurărilor, în special asistând asiguratorii, reasiguratorii și brokerii cu privire la provocările generate de reglementările și mediul de afaceri din România, de la probleme complexe de reglementare, până la mediere și dispute privind daune, precum și în tranzacții corporative și comerciale, inclusiv transferuri de portofolii de asigurări.

De asemenea, a asistat clienții cu privire la contracte atribuite de autorități guvernamentale sau de achiziții publice, atât în ceea ce privește consultanța juridică comercială, cât și reprezentarea acestora în litigii, cu un accent special pe industrii precum construcții, tehnologie, software și telecomunicații, industria farmaceutică și alte bunuri și servicii legate de industria medicală.

În ceea ce privește activitatea ei în domeniul dreptului muncii, Cristina a fost implicată în negocieri ale contractelor colective de muncă, proceduri individuale sau colective de concediere și negocieri pentru soluționarea disputelor în legătură cu încetarea raporturilor de muncă, drepturile angajaților ca urmare a unui transfer de întreprinderi, convenții de neconcurență și confidențialitate, pachete de beneficii etc.

Este o onoare să mă alătur parteneriatului CMS și am încredere că vom continua să sprijinim clienții CMS în vederea identificării soluțiilor optime pentru a traversa și aceste vremuri incerte. Am privilegiul de a lucra cu o echipă de colegi extraordinari și de a fi implicată în unele dintre cele mai complexe proiecte, atât la nivelul pieței locale, cât și regionale. Împreună suntem o echipă dedicată, angajată în a oferi partenerilor noștri rigoarea tehnică și consultanța juridică strategică necesare pentru a conferi fiecărui client un avantaj concurențial esențial pe piețele unde acesta activează”, a spus Cristina Popescu.

CMS a promovat recent 60 de noi parteneri, reprezentând cea mai mare rundă de promovare globală a companiei. Numirile acoperă 33 de orașe din Europa, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa. Femeile reprezintă 43% din promovările la nivel global.

Aceste promovări vin ca urmare a unui an de succes pentru CMS și subliniază angajamentul firmei de a investi în oamenii săi. CMS a implementat o serie de măsuri de pionierat pentru a sprijini progresul și incluziunea membrilor săi, inclusiv un mediu de lucru hibrid dinamic, programe de mentorat și un sistem digitalizat de alocare a muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here