CMS își consolidează prezența asiatică prin noi recrutări și relocări

CMS a format în Hong Kong o echipa specializată în proprietate intelectuală și a relocat divizia din UK (co-chair) de life sciences & healthcare în Singapore.

Cei trei avocați care s-au alăturat CMS de la Stephenson Harwood este coordonată de Jonathan Chu, IP Partner. Acesta este specializat în domeniul proprietății intelectuale – litigii, tranzacții și consiliază clienții care provin dintr-o varietate de industrii: life sciences, moda, bunuri de consum, ospitalitate, divertisment, aviație și energie. S-a alăturat Stephenson Harwood în 2016 de la William W.L. Fan & Co. din Hong Kong. unde a fost partener, informeaza Legal Week.

Chu s-a alăturat CMS împreună cu Mengyi Chen și Candy Tong. CMS si-a deschis biroul din Hong Kong, prin asociere, in anul 2018.

Între timp, Sarah Hanson, technology and life science partner, s-a mutat in Singapore de la Londra, unde a co-manageriat aria de practica U.K. Ofera clienților asistenta cu privire la acorduri de licențiere, vânzări și distributie, cercetare și dezvoltare, alianțe strategice și acorduri de asociere în parteneriat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here