Clifford Chance valorifică puterea legaltech și lansează Intelligent VIMA Solutions. Soluții rapide pentru start-up-uri

Clifford Chance a lansat Intelligent VIMA Solutions, un set de soluții care automatizează și generează documente bazate pe standardul din industrie – Venture Capital Investment Model Agreements (VIMA), suită lansată de Singapore Academy of Law (SAL), Singapore Venture Capital  și Private Equity Association (SVCA). Clifford Chance a făcut parte din grupul de lucru care a dezvoltat și a introdus VIMA, care se bazează pe legea din Singapore.

Kai Schneider, partener executiv din Singapore, Clifford Chance, a declarat: „Lansarea soluțiilor inteligente VIMA este un exemplu excelent al modului în care laboratorul nostru de inovație Create + 65 a valorificat puterea legaltech pentru a transforma furnizarea de servicii juridice. Sperăm că adoptarea mai largă a VIMA, ușurată acum prin chatbot-uri centrate pe utilizator și chestionare de completare automată, va contribui la consolidarea poziției Singapore ca centru de start-up lider în Asia de Sud-Est și va încuraja dezvoltarea tehnologiei juridice și a inovației. „

Dezvoltat cu contribuția comunității start-up Clifford Chance Create + 65, soluțiile inteligente VIMA  permit antreprenorilor, companiilor venture capital și business angels să genereze și să personalizeze cu rapiditate o primă schiță de documente esențiale în faza inițială de finanțare a unui start-up, cum ar fi NDAs, precum și documente ce tin de fundraising sau acorduri ale acționarilor. Avocații Clifford Chance menționează faptul că ar trebui să se solicite în continuare consiliere juridică. Documentele VIMA sunt destinate să servească drept punct de plecare pentru discuții, unde documentele relevante ar trebui să fie adaptate pentru a îndeplini cerințele juridice și comerciale specifice ale tranzacției avute în vedere. Niciun document sau informație furnizat în VIMA nu trebuie interpretat ca o consiliere juridică (inclusiv pentru orice fapt sau scenariu descris în astfel de documente sau orice presupuneri făcute în legătură cu astfel de documente).

Soluțiile inteligente VIMA sunt disponibile pentru utilizare direct pe site-ul web Clifford Chance aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here