Avocatele din spatele gigantului energetic Black Sea Oil & Gas au fost invitatele lui Andrei Cristea în cadrul emisiunii Legile Afacerilor difuzată LIVE de Profit TV

Fondatoarele societății câștigătoare a trofeului Rising Star în cadrul Galei THE TIMES Legal Innovation au fost prezente în cadrul emisiunii Legile Afacerilor difuzată de Profit TV. 

Oana Ijdelea și Anca Mihăilescu au vorbit despre dinamica generată de OUG 114 și despre proiectele pe care le au în desfășurare. Unul dintre cele mai importante proiecte ale societății îl reprezintă colaborarea de tradiție cu gigantul energetic Black Sea Oil & Gas. Black Sea Oil & Gas este o companie independentă de petrol și gaze cu sediul în România care desfășoară operațiuni de explorare, dezvoltare și exploatare a resurselor convenționale de țiței și gaze naturale, deținută de The Carlyle Group şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare.

Amintim faptul că societatea de avocatură Ijdelea Mihăilescu a asistat Black Sea Oil & Gas cu privire la Contractul de Antrepriză Generală – Proiectare, Achiziții, Execuție, Instalare și Punere în Funcțiune (“EPCIC”) pentru toate lucrările onshore și offshore si la Contractul de Foraj al Sondelor de Producție încheiate cu GSP Offshore pentru Proiectul de Dezvoltare Gaze Naturale Midia (“Proiectul MGD”), situat în offshore-ul românesc al Mării Negre.

Valoarea Contractelor EPCIC şi de Foraj al Sondelor de Producție reprezintă majoritatea investiției de 400 mil. USD aferente Proiectului MGD.

La începutul acestui an Ijdelea Mihăilescu a anunţat că a devenit membru exclusiv în România al TAGLaw®, una dintre cele mai prestigioase alianţe internaţionale ale firmelor de avocatură  independente, divizie a TAG Alliances® . Fondată în 1998, TAGLaw® alianță internatională care reunește unele dintre cele mai bune firme de avocatură independente din lume. TAG Alliances® are trei divizii: TAGLaw, TIAG®(grup internațional al firmelor de contabilitate) și TAG-SP®. Reunite, cele trei divizii oferă servicii juridice, de contabilitate, financiare și soluții strategice pentru afaceri în toată lumea prin cei aproape 17,000 de specialiști din 290 de firme membre, cu cca 700 de birouri în peste 105 țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here