Andreea Bende, Partener NNDKP IP, a fost speaker în cadrul simpozionului de proprietate industrială organizat de Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România

Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania a organizat simpozionul de proprietate industriala in zilele de 5 si 6 Februarie 2019, la Grand Hotel Continental din Bucuresti.
Ziua de 5 februarie a fost dedicata brevetelor de inventie, iar ziua de 6 februarie marcilor.

NNDKP a fost reprezentata la simpozionul de proprietate industrială de Andreea Bende, Partener în cadrul NNDKP IP care a vorbit despre mărcile viitorului și ce înseamnă protejarea mărcilor non-tradiționale.

Incepând cu 1 ianuarie 2019, Andreea a devenit cel de-al treilea partener al diviziei, alături de Ana-Maria Baciu, coordonator și Cosmina Simion.

Andreea Bende s-a alăturat  NNDKP Consiliere in Proprietate Intelectuala SRL de mai bine de 14 ani, iar evoluția sa profesională și ascensiunea ei către cea mai înaltă treaptă ierarhică spun o poveste despre tenacitate, ambiție, loialitate și foarte multă muncă: ea și-a început cariera în proprietate intelectuală ca paralegal în cadrul departamentului de IP, dar pasiunea pentru acest domeniu a făcut-o să își dorească mai mult. Astfel, pentru Andreea a urmat o perioadă intensă de specializare în domeniul proprietății intelectuale, în tot acest timp fiind implicată într-o număr semnificativ de proiecte, de la cele mai simple până la cele ce au necesitat un grad de sofisticare din ce în ce mai pregnant.

Astăzi, Andreea este un consultant în proprietate intelectuală ce acordă asistență în legătură cu înregistrarea, administrarea și protecția drepturilor de proprietate intelectuală și în materie de contencios, cu accent pe drepturi de marcă și design, în diferite industrii (cu precădere în industria tutunului, FMCG, farmaceutică, media, telecom și automotive). De asemenea, Andreea are o prezență activă în organizații recunoscute la nivel mondial, precum INTA, ECTA sau Marques, și este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (începând din anul 2008).

De-a lungul carierei sale, Andreea a administrat portofoliile de proprietate intelectuală ale unor companii de top de pe piaţa din România şi de pe plan internaţional şi a gestionat aspectele ce vizează protecţia drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul unor proiecte de  anvergură, cum este, spre exemplu, procesul de re-branding mondial al Bitdefender.  De asemenea, Andreea are o rată de succes de 90% în procedurile administrative pe care le-a tratat sau le-a coordonat în fața autorității naționale sau în fața EUIPO.

NNDKP Consiliere în Proprietate Intelectuală a fost înființată în anul 2003, iar astăzi este una dintre cele mai reputate și cea mai premiată echipă  din România de către publicațiile specializate în domeniul proprietății intelectuale, fiind  desemnată „Firma  de proprietate intelectuală a anului in  România” la gala premiilor Managing Intellectual Property (MIP) în 2014, 2015, 2016,  2017 și 2018 (singura firmă din România care a  primit această distincție de cinci ori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here