Un avocat a închis Tribunalul din Oklahoma. Motivul: ploșnițele din costum

Tribunalul din Oklahoma a fost evacuat şi într-un final închis luni, după ce un avocat a venit cu ploşniţe în costumul său, într-o sală de judecată de la etajul al treilea al clădirii.

„Este greu de imaginat, că cineva nu îşi dă seama când se târăsc insecte pe pielea sa”, spune şeriful departamentului de poliţie, Scott Walton, pentru postul de ştiri KJRH News. Acesta susţine că o altă persoană aflată în sală a observat insectele pe hainele avocatului, informeaza Mediafax.

„O persoană a văzut cum se urca ceva de culoare închisă pe gâtul avocatului. De asemenea, acesta şi-a pus sacoul peste nişte dosare, iar atunci când l-a luat, se vedeau ploşniţe peste tot”, adaugă acesta.

Şeful securităţii tribunalului susţine că bărbatul a fost foarte nepăsător cu privire la situaţia pe care a creat-o în sala de judecată. „Nici nu cred că i-a păsat”, spune Mike Clarke.

Serviciul de deratizare a fost chemat imediat după evacuarea întregii clădiri. „Suntem nemulţumiţi de ce s-a întâmplat pentru că a fost o inconvienenţă pentru toţi cei prezenţi în clădire”, adaugă şeriful Walton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here