Casa de avocatură de business Bulboacă & Asociații SPARL anunţă cooptarea în poziția de partener a avocatei Mariana Signeanu

Comunicat de presă


Casa de avocatură de business Bulboacă & Asociaţii SPARL anunţă cu bucurie cooptarea în poziția de partener a avocatei Mariana Signeanu, de la începutul acestei săptămâni.

Mariana Signeanu, Partener, numără peste 16 ani de activitate în avocatură, având o experiență semnificativă, dar și o carieră remarcabilă care a condus la această numire in acord cu gandirea strategică a Legal powerhouse-ului Bulboacă & Asociații SPARL.

În expertiza Marianei se regăsesc numeroase finanțări și restructurări, finanțări alternative, unde a asistat mari dezvoltatori internaționali și grupuri financiare de calibru. Mariana este, de asemenea, specializată în investigații de titluri de proprietate, achiziții și vânzări  aferente tranzacțiilor imobiliare și a fost implicată în numeroase proiecte imobiliare de mare profil. Mariana deține un M.Sc. în drept și finanțe de la Universitatea Queen Mary din Londra și a deținut bursa Jean Monnet la WU-WIEN Vienna University of Economic and Business Administration.

„Profilul de avocat al Marianei este unul remarcabil care, alături de gradul ei ridicat de profesionalism, s-a regăsit printre elementele care au condus la decizia de cooptare alături de noi, ca avocat partener. Expertiza sa în zona de finanțări, precum și în real estate, împreună cu experiența corelativă, vor conduce la o îmbinare perfectă cu specializarea firmei și, astfel, prin această numire, reconfirmăm profilul de mentalitate de tipul băncilor de investiții pe care noi îl asumăm.”, a spus Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner al Bulboacă & Asociaţii.

Mariana Signeanu: „Mă bucur să fac această schimbare profesională și să mă alături echipei de profesioniști Bulboacă & Asociații.  Am încredere că experiențele noastre combinate ne vor ajuta să asistăm și să finalizăm proiecte importante în zona de finanțări sau de real estate și să oferim clienților soluții variate”.


Înfiinţată ca urmare a unui spin-off al biroului din Bucureşti al unei firme Magic Circle, Bulboacă şi Asociaţii are unul din cele mai puternice branduri de pe piaţa avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiţii şi cu experienţă preponderentă în finanţări & restructurări, fuziuni & achiziţii, insolvenţe & litigii, real estate şi dreptul muncii. Bulboacă şi Asociaţii este implicată în unele din cele mai sensibile şi solicitante tranzacţii sau speţe, adeseori foarte greu de realizat sau soluţionat, unde stăruinţa, pasiunea şi determinarea avocaţilor, alături de know-how-ul juridic şi de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanţă instituţiilor financiare, fondurilor, family office, companiilor, structurilor lor de conducere sau acţionarilor cu privire la situaţii esenţialmente critice. Când clienţii Bulboacă & Asociaţii întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experienţa avocaţilor firmei arată că şi atunci există şanse reale pentru a se face o tranzacţie sau pentru a se soluţiona o speţă