20.02.2020 LegalMarketing organizează LEGAL SUMMIT, cel mai important eveniment dedicat vreodată avocaturii de business din România

20.02.2020 LegalMarketing organizeaza LEGAL SUMMIT, cel mai important eveniment dedicat vreodata avocaturii de business din Romania. Speakeri Financial Times, Legal Week, Bloomberg si Personalitatea juridica a anului in UK. Pana atunci, submission, revista, Trofee, Gala de lansare The TIMES / Legal Inovation editia a treia.

Save the Date: 20.02.2020. LEGAL SUMMIT, cel mai important eveniment organizat vreodată în România pentru piața avocaturii. Invitați de la Financial Times – cel mai important ziar de business din lume, Legal Week – cel mai mare portal mondial consacrat avocaturii de business, Bloomberg – cea mai influentă televiziune de business din lume. Panel separat susținut de reprezentanții celor mai mari directoare internaționale (Chambers, Legal 500, IFLR). LEGAL SUMMIT din 20.02.2020 se va incheia la ora …20 – nu se putea altfel – cu un Private Dinner unde Partenerii Legal Marketing și laureatii the TIMES / legal Innovation vor sta la aceeași masă cu reprezentanții celor mai importante publicații on line, print și TV mondiale și ai celor mai influente directoare internaționale.

Până la LEGAL SUMMIT 20.02.2020, LegalMarketing.ro găzduiește submission-ul pentru ediția a treia a Galei de Lansare The TIMES / Legal Innovation, care va fi prezent printr-un pop-up pe prima pagină a portalului. Timpul mediu de completare / înscriere a unui proiect inovativ, care intră automat în cursa pentru cele 21 Trofee pe arii de practică este de maxim 5 minute. Din cauza, deși preferăm să spunem “datorită” 🙂 fluxului mare de înscrieri pe ariile-vedetă de practică, anul acesta am limitat introducerea a 3 proiecte de fiecare casă de avocatură pe o arie de practică. Desigur, o companie poate înscrie proiecte la oricâte arii de practica dorește. 
Succesul de care s-a bucurat submission-ul nostru anul trecut (79 companii de avocatură au înscris 188 proiecte), a făcut ca în acest an să prelungim durata de înscriere a proiectelor și implicit posibilitatea de a completa formularul, până la data de 30 Noiembrie ora 23:59. Practic, până in primul minut al lunii Decembrie, când, pe data de 19, la ora 19:00, va avea loc Gala de Lansare și Premiere. 
Revista The TIMES / Legal Innovation ediția a treia, tiparită ca și precedentele două în condiții tehnice de neegalat pe piața europeană, va apărea și în acest an cu coperta broșată și 300 pagini, în creștere cu aproape 75% față de cea de anul trecut.
Interiorul, combinație între business, eleganță și standarde de excelență, va beneficia de câte un photo spread pentru fiecare din cei 26 câștigători de Trofee (21 pe Arii de Practică si 5 Premii Speciale), la care se adaugă pentru fiecare câștigător (companie sau personalitate) alte două-patru pagini de material de prezentare, descriere proiect câștigător și teza de premiant, toate create de redacție, echipa de 7 oameni: 2 redactori, 1 editor, 1 grafican, 1 fotograf, 1 client service manager condusă de Redactorul-Șef (Andrei Stoian)
Gala de Lansare și premiere va avea loc la Clubul Diplomatic, Joi 19 Decembrie de la ora 19:00 și este rezervată Exclusiv Partenerilor, care vor primi invitație nominală. 
Va cânta și va încânta o orchestră formată din 11 virtuozi, care va concerta în două momente, despărțite de festivitatea de premiere și încadrate de Prosecco & Wine Welcome și fine dining exquisite oferit de unul dintre cei mai renumiți chef-i din București
Trofeele, premieră absolută, sunt diferite pentru fiecare premiu în parte! Unice, creații hand-made, fiecare personalizat în funcție de aria de practică sau premiul pe care îl reprezintă. Creații hand-made originale, combinații de lemn, marmură, sticlă și oțel, fiecare Trofeu este o operă de artă cu o mare valoare intrinsecă, pe lângă cea de notorietate. Vitrinele a 26 de companii și personalități din avocatura de business vor fi mai strălucitoare și mai rafinate începând cu 19 Decembrie. 
 
De anul viitor, Gala, revista si Trofeele definesc un concept separat, reunit sub brandul Romanian Legal Awards (www.RLA.ro)
Fiecare din cele 5 Trofee speciale vor beneficia de site-uri proprii, unde se va putea vota pe tot parcursului anului, pentru ca transparența și legitimitatea premiilor oferite să fie totale:
Woman in Law | www.WIL.ro
Law Firm of the Year |  www.LFY.ro 
Rising Star | www.rising-star.ro 
Most Influential Leader| www.leaderlaw.ro 
International Law Firm of the Year | www.internationallaw.ro 
 
Totodată, pentru a respecta cuvântul-cheie care definește proiectul în integralitatea sa, “Inovație”, Romanian Legal Awards va acorda un Trofeu care exprimă cel mai bine creativitatea și inovația în Avocatura românească, unei companii sau unei personalități (de la Managing Partner la student la drept), iar website-ul asociat acestui Trofeu-cheie extrem de important este www.lawrelai.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here