Zamfirescu Racoți Vasile & Partners anulează ediția din acest an a Premiilor de Excelență „Viorel-Mihai Ciobanu”

În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, societatea civilă de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners  a decis anularea ediției din acest an a concursului de eseuri în materia dreptului procesual civil, adresat studenților aflați în anul IV de studiu. Competiția va fi reluată anul viitor.

Concursul, care a debutat la începutul lunii martie, era programat să aibă loc în mai multe etape ce implicau o organizare complexă și participarea numeroasă a studenților în cadrul sesiunilor de evaluare a lucrărilor supuse examinării. Decizia de anulare vine ca o consecință firească asumată după măsurile cu caracter preventiv dispuse de autoritățile din România.

Inițiativa societății de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners , susținută de Facultatea de Drept, Universitatea București, reprezintă un omagiu pentru personalitatea, opera și întreaga activitate academică a distinsului prof. dr. Viorel-Mihai Ciobanu și dorește să promoveze interesul studenților pentru domeniul dreptului procesual civil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here