Wolf Theiss consultantul juridic al Visma în achiziția Digital Keez

Wolf Theiss a asistat VISMA AS, liderul nordic în industria IT&C, în procesul de achiziţie a Digital Keez S.R.L., o companie românească din industria IT care oferă servicii complete de contabilitate printr-o aplicație concepută special pentru antreprenori.

Echipa de Corporate/M&A a casei de avocatură Wolf Theiss coordonată de Ileana Glodeanu, avocat partener, a acordat asistență tranzacțională, de la efectuarea analizei de due diligence până la negocierea si semnarea cu fondatorii a contractului de vânzare-cumpărare de părți sociale, a acordului asociaților, precum și a tuturor celorlalte documente tranzacționale auxiliare.

Achiziția implică alinierea la strategia Visma de a produce și a oferi clienților cele mai bune soluții tehnologice. Prin această tranzacție, Visma își extinde gama de competențe digitale și produse pentru servicii de contabilitate complete în România și în Europa.

Colaborarea echipei de Corporate/M&A cu Visma este una îndelungată, întrucât Ileana Glodeanu și echipa sa au consiliat anterior Visma cu privire la alte proiecte de fuziuni și achiziții, inclusiv vânzarea afacerii BPO în România sau achiziția recentă a SmartBill în 2020.

Suntem încântați de modul în care s-a încheiat această trazacţie, fiind o reală plăcere să lucrăm din nou cu Ileana Glodeanu și echipa ei, avocaţi cu o abordare comercială extraordinară. ” a declarat, Sindre Talleraas Holen, Head of M&A, Visma AS.

A fost o bucurie să asistăm Visma în această nouă tranzacție pe piața din România. Colaborările cu clienții recurenți precum Visma ne face să ne simțim apreciați și privilegiați. Împreună cu Visma, ne-am înrolat în misiunea strategică de a ajuta companiile să crească productivitatea și să îmbunătățească serviciile prin digitalizarea, integrarea și automatizarea proceselor, contribuind în același timp la dezvoltarea mediului antreprenorial românesc.“, a declarat Ileana Glodeanu, Avocat Partener Wolf Theiss și Coordonator al echipei de Corporate / M&A din România.

Sub atenta îndrumare a Ileanei Glodeanu, au contribuit la succesul acestei tranzacții: Luciana Tache (Avocat Senior, Corporate/M&A), Flaviu Nanu (Counsel, Proiecte/Drept imobiliar), Nina Lazar (Avocat, IP&IT), Costin Salaru (Avocat, Drept imobiliar), Alexandru Caleap (Avocat, Corporate/M&A).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here