Wendela Raas, Managing Partner Dentons, a fost numită în board-ul global Dentons

© 2017 Mark Prins Fotografie

Dentons a numit-o pe Wendela Raas, Amsterdam-based partner, în poziția de membru al board-ului la nivel global. În plus față de această nouă numire, ea isi va continua activitatea în rolurile în calitate de Netherlands Managing Partner si Europe Board Member of Dentons.

Wendela Raas a comentat numirea sa: „Sunt onorata să fiu numita in aceasta pozitie și recunoscătoare pentru încrederea acordata de colegii mei parteneri. Sunt cu adevărat dedicata viziunii Dentons de a deveni firma de avocatură a viitorului și aștept cu nerăbdare să contribui la strategia noastră globală ca membru al board-ului”

Raas a fost anterior Partener al firmei de avocatură olandeze Boekel, unde a jucat un rol esențial în decizia firmei de a se alătura Dentons în 2017. Sub conducerea ei, veniturile Dentons Olanda au crescut cu 55% în primul an, iar Dentons se așteaptă la o creștere cu două cifre în 2019. Firma a făcut și investiții semnificative în capital uman, dublând numărul partenerilor din Amsterdam în mai puțin de doi ani.

„The Global Board joacă un rol esențial în configurarea strategiei noastre de a fi întotdeauna firma de avocatură a viitorului, iar Wendela va fi un plus neprețuit pentru grup ”, a declarat Joe Andrew, președintele Global Dentons.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here