Voicu & Filipescu își extinde echipa cu încă un avocat

Noi poziții de avocați au fost create în cadrul firmei ca urmare a creșterii volumului de mandate din acest an.

Tania Hotca se alatură Voicu & Filipescu pe poziția de Associate, contribuind astfel la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

Tania Hotca a acumulat trei ani de experiență în avocatura de business, oferind consultanță pentru clienți locali și internaționali, în ceea ce privește aspecte de drept fiscal, precum reprezentarea societăților în fața autorităților fiscale inclusiv înregistrarea diverselor modificări în structura companiilor, dar și din sfera dreptului societăților comerciale și a dreptului muncii. Totodată, ea a facut parte din echipe care au acordat asistență clienților în investigații de due dilligence pe probleme juridice și fiscale și în cadrul unor inspecții ale autorităților.

Tania este absolventă a Facultății de Drept și a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babes Bolyai totodată deținând o diplomă de master în Finanțe corporative – Asigurări, în cadrul aceleiași Universități. Este membră a Baroului București din anul 2015.

Atragerea talentelor din mediul dinamic al avocaturii este continuă. Orice început este învaluit în entuziasm și speranță. Sunt convins că începutul Taniei alături de noi vă confirma în timp că schimbarea facută este benefică atât pentru ea, cât și pentru Voicu & Filipescu.”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante societăți de avocatură de pe piața locală în privinţa cifrei de afaceri. În prezent, echipa firmei include peste 40 avocați, consultanți și angajați. Experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu este recunoscută internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here