Țuca Zbârcea & Asociații, partener exclusiv al Conferinței Naţionale de Drept Comercial 2018

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”Cluj-Napoca, prin Centre for Company Law and Corporate Governance, organizează Conferinţa Naţională de Drept Comercial 2018. Aflată la a opta ediție, conferința se va desfășura anul acesta la Timişoara, în perioada 15-16 iunie 2018, cu sprijinul societății de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, în calitate de partener exclusiv al evenimentului.

La manifestare participă profesori şi cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști ai dreptului (magistrați, avocați etc.), care vor interveni în dezbaterile înscrise în cadrul temei Decizia de afaceri: legalitate, oportunitate, eficacitate, ale cărei conexiuni și implicații seextind la toate domeniile dreptului afacerilor.

Conferinţa se adresează atât juriştilor (avocaţi, magistrați, consilieri juridici, notari publici, executorijudecătorești etc.), cât şi altor specialişti interesaţi de problematica abordată. Conferința este deschisă de asemenea, studenților, masteranzilor și doctoranzilor. Participarea este gratuită, în limita locurilordisponibile. Înscrierile se fac aici: https://conferinte.juridice.ro/conferinta-nationala-de-drept- comercial-2018-timisoara.

Programul conferintei poate fi consultat aici: UVT_FD_Program_ConferintaNationalaDreptComercial_2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here