Tranzacție importantă pe piața energiei. Două societăți din Magic Circle au primit mandate în tranzacție

Freshfields Bruckhaus Deringer și White & Case au primit mandate în cadrul tranzacției prin care Neptune Energy achiziționează activele Edison E&P de la compania de petrol și gaze Energean pentru 274 milioane USD.

Finantarea tranzactiei este realizata de gigantii The Carlyle Group si CVC si de fondul suveran China Investment Corporation.

La începutul acestui an, White & Case a oferit asistenta juridica Energean in cadrul tranzactiei care a presupus achizitia companiei Edison, cu o valoare estimata la 954 de milioane de dolari, care este încă in curs de finalizare. Această nouă tranzacție va continua bazandu-se pe faptul ca achizitia Edison este finalizata.

Echipa de avocati White & Case din Londra a fost condusă de Allan Taylor, corporate co-head for Europe, the Middle East and Africa și Richard Jones, M&A partner. De asemenea, echipa le-a inclus si pe Peita Menon, London tax head și Veronica Pinotti, Milan-based competition partner.

Freshfields a oferit asistenta Neptun, cu o echipă condusă de Sam Newhouse și Graham Watson, corporate partners. Echipa a lucrat alături de firma norvegiană Schjødt, cu echipa condusă de partenerul Preben Willoch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here