Timeqode – platforma low-code de business process management care accelerează procesul de digitalizare din cadrul oricărei companii

Abstract background consisting of Colorful arcs, vector illustration.

Arggo Consulting, companie 100% românească, specializată atât în crearea și implementarea soluțiilor software de business, cât și în furnizarea de servicii de consultanță, lansează sub numele de Timeqode, propria platformă de business process management.

Timeqode este o platformă low-code, în sensul că nu necesită cunoștințe de programare, ce permite atât echipei Arggo Consulting, cât și clienților săi să creeze aplicații din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia. Aplicațiile sunt user-friendly și pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv. Platforma pune la dispoziție conectori de integrare nativă cu principalele soluţii de business precum cele Microsoft (Dynamics 365 Business Central și SharePoint) şi permite, în acelaşi timp, integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regăsesc în cadrul oricărei companii.

Platforma Timeqode are un nivel de customizare foarte ridicat și permite atât crearea de aplicații simple cum ar fi cele pentru cererile de concediu, cât și aplicații complexe, precum acelea care pot să gestioneze procesul de acordare a unui credit bancar sau o licitație electronică. Mai mult, acestea sunt capabile să măsoare şi să ofere indicatori de performanţă pentru fiecare dintre procesele implementate, ajutând astfel nu doar la diminuarea costurilor în cadrul companiei, ci şi la creşterea productivităţii.

Pentru Timeqode, Arggo Consulting pune la dispoziția clienților săi trei opțiuni:

Ei pot opta în modelul SaaS (Software as a Service) pentru realizarea unei soluții personalizate pe propriile specificații și care să fie dezvoltată de către echipa Arggo Consulting, sau pot alege o soluție de business deja existentă, cum ar fi: Expense Management, Invoice Recognition, Procurement, Platforme B2B, Mobile SFA, Banking, Construction Sites, Legal 365 și Healthcare.

De asemenea, clienții pot alege utilizarea platformei Timeqode în modelul PaaS (Platform as a Service) pentru a-și crea singuri propriile aplicații.

Până în prezent, printre clienții Arggo Consulting care utilizează sau își construiesc aplicații de business pe baza platformei Timeqode putem enumera: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Doctor Leahu, Agrii, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Baumit, Libra Bank, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Secom, Veolia, Viarom etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here