PwC și Deloitte pariază pe legea imigrației

Pe măsură ce caută modalități de a-și extinde afacerile în domeniul serviciilor juridice în interiorul Statelor Unite, există motive întemeiate pentru ca firmele din Big Four să se concentreze asupra legislației privind imigrația.

Ieri (25 septembrie), PwC a devenit cea de-a doua firmă din Big Four, în decurs de patru luni, anuntand o alianță cu o firmă de avocatură în domeniul imigrației din SUA, urmand o procedura similara cu cea din iunie adoptata de Deloitte. Facilitarea mobilității globale devine o oportunitate de afaceri din ce în ce mai importantă pentru aceste companii gigant iar legislația privind imigrația este o componentă cheie.

Alianța dintre biroul PwC din din Marea Britanie și compania Fragomen din New York promite clienților echipe comune in domeniul imigratiei, cu profesioniști din ambele organizații, în timp ce ambele companii vor continua să își dezvolte practicile independente, informeaza Legal Week.

Alianța PwC-Fragomen urmează asocierii din iunie între Deloitte și compania americană de imigrare Berry Appleman & Leiden (BAL) – biroul din UK al Deloitte a achiziționat birourile internaționale ale BAL. Deloitte a intrat într-o alianță similară în 2014 cu firma de avocatură canadiană Guberman Garson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here