Noerr își întărește echipa corporate/M&A, real estate și litigii

Noerr isi intareste echipa. Iulian Sorescu devine partener, in timp ce alti cinci avocati tineri si talentati se alatura echipei pentru a consolida principalele arii de expertiza ale societatii: corporate/M&A, real estate si litigii.

Iulian Sorescu, partener asociat si coordonator al departamentului financiar si de ajutoare de stat a fost promovat Partener, in timp ce practicile de coporate/M&A si real estate se intaresc fiecare cu cate un avocat junior si un associate, iar practica de litigii cu un junior.

La sfarsitul anului 2019 Iulian Sorescu a fost promovat in pozitia de Partener, dupa ce a detinut functia de partener asociat in cadrul Noerr din anul 2008. Iulian are o experienta impresionant in domeniul consultantei financiare complexe, oferind suport clientilor in imbunatatirea si mentinerea performantelor lor financiare prin asistarea si monitorizarea activitatilor interne si optimizarea structurilor lor. De asemenea, in ultimii ani, Iulian a dezvoltat departamentul de Ajutoare de Stat, asistand cu succes impreuna cu echipa lui multe companii internationale in vederea obtinerii acordului de finantare pentru ajutor de stat, prin pregatirea planului de afaceri si a intregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum si asistenta in relatia cu Ministerul Finantelor Publice.

Departamentul de corporate/M&A se consolideaza cu un Associate – Catalina Oancea, care se alatura echipei Noerr dupa ce anterior a colaborat cu o alta societate de top din piata avocaturii si un Junior Associate – Denisa Moldovan.

Departamentul de real estate se consolideaza cu un Associate – Diana Cochilet si un Junior Associate – Miruna Coderie, ambele cu experienta acumulata la societati de avocatura de top.

Departamentul de litigii se consolideaza cu un Junior Associate – Denisa Margas, care va oferi suport si in sfera dreptului penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here