Două noi societăți pe piața avocaturii de business

Anul 2020 a debutat cu două noutăți în piața avocaturii de business: Botezatu Estrade Partners a devenit parte a act legal, o alianță europeană de firme de avocatură, devenind astfel act | Botezatu Estrade Partners și avocatul Gabriel Albu, alături de o echipă de avocaţi specializaţi în dreptul penal al afacerilor au lansat o nouă societate de avocatură – Albu-Legal.

Cu 16 birouri în cele mai importante piețe ale Europei continentale și beneficiind de experiența și know-how-ul local a peste 425 de avocați, act legal acționează după principiile unei structuri integrate de tip one-stop shop, oferind asistență juridică în Europa.

Considerăm că act oferă cel mai bun mix de expertiză la nivel internațional, implicare activă a partenerilor și know-how local. Credem că aderarea la act va aduce un plus de valoare serviciilor noastre și suntem mândri să punem România pe harta act.” a declarat Stefan Botezatu, Managing Partner și co-fondator al act | Botezatu Estrade Partners.

Dr. Sven Tischendorf, Managing Partner al AC Tischendorf Rechtsanwälte și membru în comitetul director al act legal: „Suntem foarte încântați să-i primim în alianță pe colegii de la  Botezatu Estrade Partners, un jucător puternic și recunoscut pentru serviciile juridice din România! Experiența și metodele de lucru ale noului nostru birou se potrivesc perfect cu cele ale celorlalte birouri, consolidându-ne astfel poziția de avocați de renume, care oferă asistență unei clientele corporative exigente.”.

act | Botezatu Estrade Partners a fost fondată în 2016 de către Ștefan Botezatu (anterior Partener al firmei de avocatură internaționale Gide și al firmei de avocatură Kinstellar) și Laura Estrade (anterior avocat în cadrul Gide și Counsel în Kinstellar). Echipa este formată din avocați provenind din firme de avocatură internaționale și locale de top: Allen & Overy, Clifford Chance, Gide, Kinstellar, Schoenherr, Tuca Zbarcea și Asociații).

act legal își propune să se extindă și în alte țări din Europa Continentală în următorii ani.

Noua firmă de avocatură boutique – Albu Legal – este specializată în domeniul dreptului penal al afacerilor, prevenţiei penale şi administrative, investigaţiilor interne şi anti-fraudă, procedurilor privind protecţia drepturilor omului, apărarea drepturilor victimelor infracţiunilor, precum şi al oricăror chestiuni litigioase şi nelitigioase conexe.

Echipa condusă de avocatul Gabriel Albu are o experienţă vastă, fiind implicată într-un număr mare din cauzele importante de profil din ultimii 20 de ani, oferind asistenţă îndeosebi corporaţiilor – atât companii multinaţionale, cât şi companii autohtone -, precum şi unor importanţi oameni de afaceri, demnitari ori funcţionari publici de rang înalt.

Gabriel Albu, fondator şi Managing Partner Albu-Legal a declarat: “După 12 ani petrecuţi în echipa Buduşan, Albu & Asociaţii, actualmente Buduşan & Asociaţii, merg mai departe într-o nouă formulă, care să reprezinte cât mai bine propria mea viziune, racordată realităţilor curente, pieţei tot mai sofisticate, digitalizării continue şi provocărilor complexe aduse de aceasta şi unui mediu de afaceri mai matur la nivel local şi global. Mulţumesc echipei Buduşan şi Asociaţii, în special lui Ovidiu Buduşan, alături de care am contribuit la înfiinţarea şi maturizarea nişei de drept penal al afacerilor în România, plasând firma pe primul loc, 3 ani la rând, în prestigiosul top The Legal 500, la categoria White Collar Crime. Ştim foarte bine că speţele de acest tip au mize mari, cruciale: libertatea, viaţa profesională, viaţa familială, afacerea, imaginea, poziţia socială şi, câteodată, chiar sănătatea. Albu-Legal este promisiunea noastră fermă de asistenţă juridică dedicată, specializată şi de cel mai înalt standard posibil, faţă de toţi cei care ne fac onoarea de a ne încredinţa unele din cele mai importante aspecte ale vieţii, afacerii, activităţii şi carierei lor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here