NNDKP asistă Marcos Provit într-o emisiune de obligațiuni corporative

NNDKP a asistat Marcos Provit, o rețea locală de servicii farmaceutice, în emiterea de obligațiuni corporative transfrontaliere în valoare de 8,5 milioane de euro, prin plasament privat, sub coordonarea fondului polonez de private debt CVI.

Tranzacția are ca scop dezvoltarea strategică a companiei, prin asigurarea unei linii de finanțare pentru potențiale achiziții.

NNDKP a fost implicată în structurarea, negocierea și încheierea întregii documentații aferente emisiunii de obligațiuni și a acordat asistență clientului pe tot parcursul tranzacției.

Mulțumiri speciale și consilierilor noștri juridici de la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) în structurarerea și rezolvarea tuturor aspectelor legale ale acestei tranzacții”, a declarat Marius Neagu, fondator și CEO Marcos Provit.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Valentin Voinescu, Partener în cadrul practicii de Drept Bancar și Finanțări, care i-a avut alături pe Alexandru Ciambur, Asociat Senior, și pe Cătălina Dan și Ioana Alexandru, Asociați, din cadrul aceleiași practici.

Suntem deosebit de încântați că am putut susține un antreprenor cu pasiune și viziune în securizarea unei linii de finanțare pentru extinderea accelerată a rețelei de farmacii, un pas cheie care marchează ascensiunea constantă a Marcos Provit în piața din România. Le mulțumim și colegilor de la PCF Investment Banking care au asistat pe componenta financiară – continuăm să construim împreună cu ei soluții de finanțare pentru antreprenorii români, și ne bucurăm să vedem încă o tranzacție realizată cu succes”, a declarat Valentin Voinescu.

Echipa NNDKP specializată în drept bancar și finanțări contribuie în mod constant la proiecte complexe privind finanțări corporatiste, finanțări de proiecte, de achiziții ale unor instituții financiare și companii internaționale și locale, sau finanțări ale entităților publice locale. Doar în ultimii ani, membrii echipei au fost implicați în tranzacții de finanțare cu o valoare totală de peste 5 miliarde de euro în sectoare precum agribusiness, energie, imobiliar, infrastructură, FMCG, producție sau tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here