Mitel & Partners și bpv Grigorescu Ştefănică, mandate în tranzacția prin care Hey, Be Well! AG a preluat 100% din acțiunile Happy Tour

Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, preia 100% din acțiunile agenției de turism Happy Tour. Garcia del Valle este CEO Happy Tour de 13 ani și fost acționar minoritar. Noul proprietar intenționează să capitalizeze compania cu până la 2 milioane de euro.

„A fost o decizie firească după atâţia ani la conducerea companiei, chiar dacă în decursul anului 2020 turismul a fost afectat major de pandemie la nivel internaţional, nu doar local. Am crezut întotdeauna în potenţialul Happy Tour şi în modelul de business pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului. Happy Tour este un jucător puternic în turism, cu o echipă foarte bună de profesionişti, iar parteneriatul cu FCM, cea mai mare companie de travel management din lume, arată potenţialul de dezvoltare, atât în România, cât şi pe pieţele externe unde activăm”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour.

Asistenţa juridică în tranzacţie a fost acordată de firmele de avocatură Mitel & Asociaţi, respectiv bpv Grigorescu Ştefănică.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here