Succes pentru Clifford Chance în zona Europei Centrale și de Est. Trei tranzacții au fost premiate

Clifford Chance a oferit consiliere cu privire la trei tranzacții premiate la CEE Deal of the Year Awards 2020 găzduite de CEE Legal Matters în următoarele categorii:

  • Deal of the Year din Estonia a fost acordat pentru consultanță cu privire la emisiunea inaugurală a obligațiunilor garantate de Luminor Bank, cu o valoare nominală agregată de 500 de milioane EUR. Clifford Chance i-a consiliat pe subscriitori in Programul de obligațiuni garantate al Luminor Bank și a consiliat anterior aranjatorul cu privire la înființarea Programului EMTN al Luminor Bank în Estonia. Echipa de tranzacționare a fost formata din David Dunnigan, Partner și Eric Green, Senior Associate. Aceasta marchează prima emisiune de obligațiuni garantate din regiunea baltică.
  • Deal of the Year Macedonia de Nord a fost acordat pentru achiziția companiei de tehnologie Seavus de către Aricoma Group (parte a grupului KKCG). Echipa de tranzacții care a consiliat Aricoma Group a fost condusă de avocatul M&A Michal Jašek, care a fost asistat de asociații Jakub Veselý și Tomáš Procházka. Echipa financiară a fost condusă de partenerul Miloš Felgr, care a fost asistat de Senior Associate Dominik Vojta. David Koláček, partner, a supravegheat echipa Clifford Chance. Echipa din Praga a fost asistată în continuare de avocati din birourile Clifford Chance din Amsterdam și New York. Biroul Karanovic & Partners din nordul Macedoniei a oferit consiliere cu privire la tranzacția din Serbia, Bosnia și Herțegovina și Albania.
  • Deal of the Year Polonia a fost acordat pentru vânzarea in valoare de 1 miliarde EUR a filialelor AXA din Polonia, Republica Cehă și Slovacia către UNIQA. Echipa internațională care a consiliat AXA a fost condusă de partenerul Marcin Bartnicki. Echipa de bază a mai fost formată din avocații corporativi Tomasz Derda, Nick Fletcher și Krzysztof Hajdamowicz, precum și consilierul bancar / asigurări Marta Bieniada. Vladimír Rýlich, Senior Associate a coordonat aspecte ce tin de legislatia din Cehia, iar  Stanislav Holec, Senior Associate a fost responsabil cu aspecte ce tin de legislatia slovaca. Partenerul Anastasios Tomtsis a oferit consiliere in privinta aspectelor ce tin de controlul fuziunilor din UE ale tranzacției, partenerii Mathieu Remy și Pierre-Benoît Pabot du Chatelard au consiliat in privinta legislatiei franceze și partenerul Nicholas Mace în aspectele fiscale ale dreptului englez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here