Profit TV: Oana Albota, Partener Albota Law Firm, a fost invitata lui Andrei Cristea la emisiunea Legile Afacerilor

Oana Albotă, Partener Albota Law Firm, a venit la Legile Afacerilor pentru a prezenta tendințele din piața de real-estate în anul 2022, blocajele și impedimentele pe care le întâmpină dezvoltatorii din cauza pandemiei de SARS-CoV-2 precum și din cauza creșterii prețurilor la materialele prime.

Înființată în mai 2014, Albotă Law Firm este specializată în consultanță juridica în domeniul imobiliar și construcții. Albotă Law Firm oferă clienților săi, asistență pe tot parcursul dezvoltării oricărui tip de proiect imobiliar (birouri, rezidențial, retail, logistic), începând de la achiziția terenului, autorizare, finanțare si construirea proiectului și până la vânzarea/închirierea spatiilor către clienții finali.

Într-un an complicat pentru piața avocaturii, Albotă Law Firm a reușit să continue creșterea organică a echipei. Formată în prezent din 7 avocați seniori, echipa Albotă Law Firm este una din cele mai experimentate și senioare echipe de consultanți legali de real estate și construcții din piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here