Legile Afacerilor, ediție-eveniment joi, ora 21:00, Live Profit TV. Decanul Facultății de Drept, Răzvan DINCĂ, despre situația celor 45 studenți exmatriculați.

 

Răzvan Dincă, Decanul Facultății de Drept din Universitatea București, este invitatul lui Andrei Cristea în Ediția Specială “Legile Afacerilor” Joi, 11 Martie, ora 21:00, Live la Profit TV. Emisiunea poate fi urmarită online aici: profit.ro/live sau pe orice televizor din România, postul de business find în toate grilele marilor operatori de cablu din țară.

Răzvan Dincă va vorbi despre cazul celor 45 de studenți exmatriculați din Facultatea de Drept în urma scandalului de copiere la examene, care a născut vii dispute în lumea academică, studențească și nu numai.

Alături de Domnul Profesor Universitar Doctor Răzvan Dincă va fi prezent în transmisiunea în direct de joi seară și Domnul Alexandru Olănescu, conferențiar universitar. Discuția se va concentra pe implicațiile morale, juridice și educative ale acestui act fără precedent în istoria celei mai prestigioase Facultăți de Drept din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here