Ionel Hasotti a primit premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“

Marti, 22 iunie, la sediul Baroului Constanţa a avut loc recepția în cadrul căreia s-a decernat Premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“, fost decan al Baroului Constanţa. Premiul a fost înmânat lui Ionel Haşotti, fost decan al Baroului Constanța.

Ionel Hasotti este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, promotia 1980 si avocat din septembrie 1980. Inscris in Baroul Constanta la 01.02.1981.  A fost membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocaţilor din Romania 1999-2003, unde a coordonat activitatea Departamentului Afaceri europene, cooperare internaţională şi programe şi a Departamentului Protecţia profesiei, informare şi relaţii  publice.

El a mai făcut parte din componenţa delegaţiei Comisiei Permanente a UNBR, în cadrul Consiliului Barourilor şi a Societăților de Drept din Europa (CCBE), alături de Călin Andrei Zamfirescu, preşedintele UNBR şi consilierii Nicolae Vlad Popa, Dan Oancea şi Turculeanu Ion.

Ionel Haşotti a fost vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Barourilor din România din 2003-2007; reales în 2007 şi anul 2011.

În anul 1997 fondează societatea civilă de avocați “Hasotti si Asociatii“ , in prezent fiind asociat si avocat coordonator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here