Firon Bar-Nir a asistat Complex Comercial Brintex cu privire la contractarea unei facilități de credit cu o valoare de 16 Milioane de Euro

Avocații societății civile profesionale Firon Bar-Nir au asistat Complex Comercial Brintex cu privire la contractarea unei facilități de credit cu o valoare de 16 Milioane de Euro de la o bancă finanțatoare străină, în scop de investiții și refinanțare.

 “Brintex este cea mai veche platformă comercială din Brașov reunind o multitudine de standuri de retail și cea mai modernă piață agro-alimentară din România. Încheierea, în chiar prima lună  din  2022, a acestei finanțări pentru care s-au demarat procedurile în ultimul trimestru al anului trecut, este cea mai satisfăcătoare răsplată atât pentru noi, ca avocați, cât mai ales pentru clientul nostru, a cărui afacere în continua expansiune contribuie la crearea de noi locuri de muncă în regiune  și în general la creșterea calității vieții locuitorilor brașoveni” a declarat Ioana Mardare, partener și coordonator al departamentului de Banking & Finance la Firon Bar-Nir.

Echipa Firon Bar-Nir care a asistat Brintex în acest proiect a fost coordonată de Ioana Mardare și le-a inclus pe avocat Ana Lavan și avocat Cătălina Moisiu.

Firon Bar-Nir are o bogată practică în Banking & Finance, fiind implicată în structurarea, negocierea şi încheierea de contracte privind finanţări sindicalizate, finanţări de proiect şi construcţii, restructurări de împrumuturi intra-grup, executări de garanţii atât de partea băncilor finanțatoare cât și a entităților finanțate.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here