Filip & Company a asistat DIGI în tranzacția anului în România și Ungaria

Casa de avocatură Filip & Company a asistat grupul DIGI în procesul de vânzare a DIGI Távközlési Szolgáltató Ltd. şi a filialelor Invitel, I TV si DIGI Infrastructure către compania 4iG, care activează pe piaţa de IT şi telecomunicaţii din Ungaria. Tranzacția s-a încheiat luni, 29 noiembrie, valoarea investiției ajungând la 625 de milioane de euro.

DIGI este un client special pentru noi, lucrăm împreună de foarte mult timp și întotdeauna a fost pentru noi un exemplu despre ceea ce un business antreprenorial poate face cu onestitate, multă muncă, talent și aplecare spre client. Aceasta tranzacție este (de departe) cea mai mare tranzacție de M&A a unei firme românești în afara României, este cea mai mare tranzacție românească din acest an și, cred, și cea mai mare din Ungaria. Dar toate aceste lucruri se datorează eforturilor prin care DIGI a reușit să construiască în 23 de ani cea mai avansată rețea de comunicații din Ungaria și să câștige încrederea clienților din această țară. Sper ca DIGI să continue să aibă succes și în afara țării și acest lucru să îi inspire și pe ceilalți antreprenori români să aibă curaj să ducă lucrurile bune pe care le fac aici și pe plan internațional”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital din cadrul Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alexandru Bîrsan (partener) și Olga Niță (partener) asistați de Anca Bădescu, Rebecca Marina, Andrei Konya și Andreea Dinu.

Freshfields Bruckhaus Deringer a asistat vânzătorul în legatură cu aspectele de lege engleză, iar Szecskay a acordat asistență în legatură cu legea maghiară.

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here