Dentons România o recrutează pe Alexandra Rădulescu în calitate de Counsel în practica sa de soluționare a litigiilor și disputelor

După ce și-a întărit echipele din domeniile bancar, al piețelor de capital, al companiilor și imobiliar, Dentons și-a îndreptat atenția către extinderea practicii de Soluționare a Litigiilor și Disputelor, angajând-o pe Alexandra Rădulescu în funcția de Counsel.

Alexandra aduce peste 15 ani de experiență în litigii pe domenii precum concurență, taxe și farma, precum și arbitraj intern și internațional. A pledat în fața Curții de Arbitraj a Camerei de Comerț a României și a Curții Internaționale de Arbitraj din Paris și Viena.

Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons România, a declarat: “Suntem încântați să o primim pe Alexandra în practica noastră lider de piață Soluționarea Litigiilor și Disputelor. Venirea ei marchează următoarea fază a creșterii noastre în România, deoarece ne concentrăm pe ceea ce vedem ca fiind o cerere cheie a clienților noștri pentru litigatori de calitate și arbitri cu acreditări internaționale.”

Tiberiu Csaki, Partener și coordonator al departamentelor de litigii, dreptul muncii, restructurare și insolvență, Dentons România , a declarat: “Alexandra este un avocat de litigii foarte apreciat, cu o expertiză națională și internațională relevantă, care lucrează cu o mare varietate de clienți și industrii. Sunt încrezător că prin unirea forțelor noastre vom putea oferi clienților Dentons cele mai bune soluții și rezultate posibile.”

Alexandra Rădulescu, Counsel Dentons România, a adăugat: Sunt foarte bucuroasă să alătur Dentons. Sunt impresionată de strategia sa ambițioasă de creștere și aștept cu nerăbdare să contribui la misiunea sa de a oferi servicii excepționale clienților în toate practicile, în special în soluționarea litigiilor și a disputelor.

Alexandra deține o diplomă de master în Drept Privat de la Universitatea din București, Facultatea de Drept. Este membru al Baroului Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here