Dentons confirmă eticheta de cea mai mare societate de avocatură din lume: peste 10000 de avocați în 78 de țări

Dentons își confirmă eticheta de cea mai mare societate de avocatură din lume, având peste 10,000 de avocați la nivel global. Societatea este prezentă în 175 de locații din 78 de țări.

Cu 40 de domenii de practică și 24 de sectoare industriale, Dentons ofera o gama complexa de servicii juridice avand acoperire la nivel global si expertiza in numeroase jurisdictii.

În ultimii trei ani, Dentons a primit numeroase premii si a înregistrat, din 2014 pana in prezent o creștere cu 129% a avocaților recomandati in marile directoare precum Lexpert, Chambers și Legal 500.

La începutul lunii aprilie, compania a anunțat promovarea a 25 de noi parteneri din Marea Britanie și Europa. Noii parteneri reprezintă o serie de practici, sectoare și industrii.

Dentons promoveaza talentele, astfel că transformarea acestui grup de avocați foarte capabili în următoarea noastră generație de lideri este ceva de care suntem extrem de mândri„, a declarat Tomasz Dabrowski, CEO al regiunii Europa. „Aceste promovari reflectă nu numai cunoștințele juridice, abilitățile de conducere și experiența de afaceri a acestor avocați, ci și creșterea organică a firmei noastre de pe întreg continentul„ declara în aprilie Jeremy Cohen, CEO Dentons UK și Orientul Mijlociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here