Dentons alături de CR Investment Management în joint venture-ul cu CBRE Global Investors

Dentons a oferit consultanta juridica CR Investment Management in cadrul joint-venture-ului cu CBRE Global Investors care presupune inchirierea de apartamente de tip boutique  celor care călătoresc in scop de afaceri. Joint-venture-ul va folosi capitalul EVP2, fondul european CBRE, pentru a investi în proprietăți adecvate, acestea fiind operate de STAYERY  în calitate de chiriaș. Primele achiziții de proprietăți pentru proiect sunt în stadiul de planificare.

STAYERY operează și dezvoltă apartamente de tip boutique, care oferă în principal cazare celor care calatoresc in scop de afaceri pentru câteva săptămâni sau luni, combinând confortul unui apartament cu serviciul unui hotel. Prima clădire STAYERY s-a deschis la Berlin în ianuarie 2019. În prezent sunt construite și alte clădiri de apartamente in Frankfurt, Köln și Bielefeld.

CR Investment Management este un asset and investment manager pan-European, care se concentrează în principal pe Germania, Luxemburg, Olanda și Irlanda. În ultimii 10 ani, CR a fost implicat în tranzacții imobiliare în valoare de 30 de miliarde de euro.

O echipă transfrontalieră Dentons a oferit consultanta CR pentru înființarea joint venture în conformitate cu legislația germană și luxemburgheză. În plus, a contribuit la negocierea unui model de contract de închiriere pentru asocierea în comun și a unui acord de gestionare a activelor pentru CR.

Advisors to CR Investment Management:

Dentons (Berlin): Volker Mergener (Partner), Dr. Jonas Ulmrich (Senior Associate) – Real Estate

Dentons (Luxembourg): Gérard Maitrejean (Partner), Andrea Antonescu (Counsel) – both Corporate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here