Dentons a primit nouă premii la Women in Business Law Awards Europe 2021

Dentons a primit nouă premii la Women in Business Law Awards Europe, eveniment organizat de Euromoney Legal Media Group, inclusiv premiul principal pentru „Women in Business Law – International Firm of the Year” și premii la nivel mondial pentru „Gender Diversity – Firma internațională a anului ”și„ Managementul talentelor – firma internațională a anului ”. Dentons a fost, de asemenea, recunoscuta ca Law Firm of the Year pentru promovarea femeilor în Europa Centrală, Rusia și Germania.

Echipa de cercetare Women in Business Law Awards a declarat despre victoria Dentons: „Dentons este un lider clar în inițiativele de diversitate și incluziune care promovează femeile în domeniul juridic.”

Nieves Briz, Managing Partner Dentons Barcelona, a primit premiul Outstanding Achievement Lawyer of the Year. Pe lângă rolul de Partner în grupul Corporate și M&A, ea este membră a Comitetului global pentru incluziune și diversitate al Dentons și a Comitetului pentru promovarea femeilor din Europa. De asemenea, din 2017 este membră a Consiliului de administrație al Forumului internațional al femeilor (IWF) Spania, unde a ocupat funcția de președinte în perioada 2019-2021. Recent a fost numită printre primele 100 de femei lider din Spania 2020 de către Iberian Lawyer.

Anita Horváth, Co-head Europe Energy practice & Co-head of the Corporate and M&A group din Budapesta, a fost distinsă cu trofeul Energy, Natural Resources, & Mining Lawyer of the Year. Cu o bogata experienta in spete interne și transfrontaliere din sectorul energetic, ea a consiliat recent în proiecte complexe de reglementare legate de pachetul de energie curată al UE, de centralele fotovoltaice și de achizițiile publice pentru stațiile de încărcare. De asemenea, este membru fondator a Women in Energy Association.

Séverine Hotellier, France Managing Partner and Head of the Insurance practice din Paris, a câștigat premiul Insurance and Reinsurance Lawyer of the Year. Un lider consacrat în litigiile din domeniul asigurărilor, consiliază asigurătorii, precum și clienții corporativi în ceea ce privește gestionarea cererilor de despăgubire și a litigiilor, precum și problemele tehnice, financiare și juridice axate pe sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here