Dentons a asistat fondul de investiții GIC în achiziția de 950 milioane euro a portofoliului Maximus

Dentons și Kirkland & Ellis au reprezentat GIC, fondul suveran de investiții din Singapore, în achiziția portofoliului logistic Maximus de la Apollo Global Management, un fond de investiții din Statele Unite. Valoarea acestei tranzacții fost de aproximativ €950 milioane euro. Tranzacția, care a fost semnata în decembrie 2019, a fost finalizata pe 31 ianuarie, dupa îndeplinirea anumitor condiții și a obținerea aprobarilor relevante.

Portofoliul pan-european de 1 milion de metri patrați include 28 de active în hub-uri logistice cheie din Europa: în Germania, Polonia, Slovacia, Olanda, Belgia și Austria. Prin aceasta achiziție, GIC are în vedere extinderea platformei sale logistice europene, P3 Logistic Parks.

Achiziția portofoliului Maximus este, de asemenea și cea mai mare investiție imobiliara semnata la nivel european în anul 2019 și cea mai mare tranzacție de acest fel din Germania.

Evan Lazar, Co-președinte al grupului global de Real Estate, a condus echipa multi-jurisdicționala Dentons formata din peste 50 de avocați. Partenerii specializați în tranzacții imobiliare Stewart Middleman și Perry Zizzi (Romania Managing Partner), împreuna cu Sona Taghiyeva și Gary Maguire, counsel și Lawrence Florescu, avocat senior au asistat pe aspectele transfrontaliere ale acestei tranzacții. Echipa a inclus de asemenea pe David Zafra Carollo, partener, David Lange, counsel, Alexander Mühleisen, avocat senior, precum și Arndt Dobroschke și Michael Bayliss, avocați în echipa Dentons din Germania; Dirk-Jan Gondrie, partener și Stephanie Proost, avocat din Amsterdam; Martin Mendel managing counsel împreuna cu Tatiana Mergešová și Soňa Kurillová, avocați din echipa Dentons din Bratislava; Piotr Staniszewski, partener Michal Siwek, counsel, Joanna Misztal-Dzitko,  avocat senior și Krzysztof Mielech, Karolina Bandzul și Kamil Igielski, avocați din Varșovia; precum și numeroși alți avocați Dentons.

Dentons are o relație de lunga durata cu P3 Logistics Parks, susținând clientul în extinderea portofoliului și în consolidarea poziției de piața de-a lungul anilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here