Conferința anuală a Asociației Internaționale a Barourilor a fost anulată

The International Bar Association a anulat conferința anuală din noiembrie, care urma să aibă loc la Miami, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, potrivit unui e-mail trimis membrilor IBA.Conferința va fi organizata ca o serie de webinars.

Conferința din 2021 de la Paris nu a fost anulată, iar conferința de la Miami a fost reprogramată în toamna anului 2022.

Într-un e-mail trimis membrilor IBA, obținut de Law.com, președintele IBA, Horacio Bernardes Neto și directorul executiv al IBA, Mark Ellis, au catalogat pandemia drept „cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată IBA”, adăugând că răspunsul organizației ne va „defini”.

„Fii sigur, vom depasi această furtună”, scrie in email. „Rezervele financiare puternice ale IBA, personalul dedicat și profesionist și echipa remarcabilă de voluntari în funcții de conducere în întreaga asociație, ne oferă fundamentul de a continua activitatea noastră.”

Aceasta este prima anulare a conferinței IBA, ultima avand  loc anul trecut la Seul. Participă anual peste 6000 de avocați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here