Clifford Chance și Human Rights Campaign au semnat un parteneriat pentru susținerea comunităților LGBTQ

Clifford Chance a incheiat un parteneriat cu ong-ul Human Rights Campaign care presupune acordarea de asistenta pro-bono in privinta promovarii egalitatii drepturilor comunitatii LGBTQ.

Avocații Clifford Chance vor oferi sprijin avocaților HRC în redactarea și analizarea legislației și reglementărilor, redactarea de documente și consilierea legiuitorilor cu privire la aspectele legale ale comunitatii LGBTQ.

Proiectul este coordonat de Tiernan Brady, pe care Clifford Chance l-a recrutat la începutul acestui an pentru a gestiona aspectele de incluziune in cadrul firmei.

Tiernan vine cu o vastă experiență în dezvoltarea unor strategii eficiente in materie de egalitate, fiind parte integrantă a campaniilor de succes pentru drepturi egale la căsătorie în Irlanda și Australia. Rolul său la Clifford Chance se concentreaza pe abordarea întregului spectru de chestiuni legate de incluziune și diversitate.

Tiernan a fost Director Executiv al Equality Campaign, unde a proiectat și condus strategia de campanie pentru referendumul de succes în favoarea egalității la căsătorie în Australia, care a trecut în noiembrie 2017. Anterior el a ocupat postul de Political Director pentru Yes Equality, pentru același tip de referendum, de data aceasta in Irlanda, acesta fiind validat în 2015. Irlanda și Australia rămân singurele două țări din lume care au introdus egalitatea de căsătorie prin vot public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here