CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat start-up-ul românesc Flip.ro în atragerea unei investiții de 1,5 milioane euro din partea eMAG Ventures

Lansată în decembrie 2019 de antreprenorii George Moroianu, Alin Luca și Alex Burghelia, Flip cumpără, verifică și vinde telefoane recondiționate, având o echipă de 50 de angajați și un portofoliu de peste 50.000 de clienți.

Această rundă de finanțare va permite companiei să dezvolte accelerat platforma în perioada următoare, pentru a-și putea atinge trei obiective importante: dezvoltarea echipei, a produsului și internaționalizarea Flip. Start-up-ul românesc își propune să devină lider în Europa Centrală și de Est pe piața produselor recondiționate.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

Faptul că am lucrat cu unii dintre cei mai experimentați avocați din domeniul start-up-urilor din tehnologie a însemnat un sprijin incontestabil pe toată durata negocierilor. Mai mult, prin înțelegerea în profunzime a modului de funcționare a economiei circulare, echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a contribuit la finalizarea cu succes a proiectului – iar acest lucru ne va ajuta să scalăm și să creștem semnificativ business-ul în viitorul apropiat”, a afirmat George Moroianu, Co-fondator al Flip.ro.

„Flip.ro are un potențial de dezvoltare enorm în CEE și cred că dacă își va continua expansiunea, ar putea deveni, în următorii ani, un jucător de anvergură în ecosistemul regional de start-up-uri. Suntem încântați că am avut ocazia de a sprijini o afacere atât de promițătoare, primul marketplace de produse recomercializate fondat în România”, a completat Sergiu Gîdei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here