bpv Grigorescu Ștefănică, mandat în tranzacția prin care Javier Garcia del Valle a preluat 100% din acțiunile Happy Tour

Compania Hey, Be Well! AG, al cărei unic acționar este Javier Garcia del Valle, preia 100% din acțiunile agenției de turism Happy Tour. Garcia del Valle este CEO Happy Tour de 13 ani și fost acționar minoritar.

„A fost o decizie firească după atâția ani la conducerea companiei, chiar dacă în decursul anului 2020 turismul a fost afectat major de pandemie la nivel internațional, nu doar local. Am crezut întotdeauna în potențialul Happy Tour și în modelul de business pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului. Happy Tour este un jucător puternic în turism, cu o echipă foarte bună de profesioniști, iar parteneriatul cu FCM, cea mai mare companie de travel management din lume, arată potențialul de dezvoltare, atât în România, cât și pe piețele externe unde activăm”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour.

Javier García del Valle are peste 35 de ani de experiență în sectorul turismului. Mare parte din activitate și-a desfașurat-o în Spania, Germania, Portugalia, Maroc, Statele Unite și China, cariera sa concentrându-se, în principal, pe managementul general și dezvoltarea strategică a agențiilor de turism.

În anul 2019, înainte de pandemie, cifra de afaceri/rulajul consolidat a agenției Happy Tour a fost de peste 55 de milioane de euro. Iar în 2020, în contextul pandemiei, deși scăderea a fost la peste 50%, agenția a rămas unul dintre liderii de piață din România. Happy Tour a păstrat majoritatea angajaților și întreg portofoliul de clienți de business travel. Pentru anul acesta, este estimată o recuperare a cifrei de afaceri de cel puțin 60% din nivelul anului 2019 și revenirea pe profit.

bpv Grigorescu Ștefănică a oferit consultanță juridică, echipa de avocați fiind coordonată de Cătălin Grigorescu, Managing Partner. Din echipă au făcut parte și Iuliana Rusu și Oana Dragomir, Associates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here