Baker McKenzie mizează pe analize bazate pe AI pentru dezvoltarea serviciilor sale juridice

Firma și-a lansat luni divizia de inovare globala Reinvent în colaborare cu dezvoltatorul de software SparkBeyond. Prin Reinvent, Baker McKenzie va utiliza tehnologia AI SparkBeyond și o serie de date și terțe părți pentru a prezice de ce servicii vor avea nevoie clienții.

Software-ul va utiliza datele colectate din problemele anterioare și actuale ale firmei, precum și date din surse terțe care furnizează știri, informații economice, pentru a genera previziuni ale riscurilor viitoare pentru un client. Riscurile sunt clasificate în funcție de probabilitatea lor.

Ana-Maria Norbury, director of global service design, a menționat că firma încă lucreaza la specificitatile programului pilot, că software-ul oferă cercetări la nivel inalt care nu erau disponibile până acum, informeaza Law.com.

Norbury a menționat că software-ul va fi un instrument util pentru validarea intențiilor avocaților și evidențierea nevoilor clienților.

Amir Haramaty, directorul comercial SparkBeyond, a menționat că tehnologia AI doar asistă avocații, nu ia decizii. „Cheia este impactul pe care îl poate genera”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here