AVESTIS INTERNATIONAL Cafeneaua juridică XIII – Drepturile și obligațiile utilizatorului în contractele de leasing financiar

În data de 18.11.2021, orele 11:00, în Cadrul Cafenelei juridice organizate de Avestis International va fi abordată o temă de drept substanțial, aceea a drepturilor și obligațiilor utilizatorilor în cadrul contractelor de leasing financiar. Se va avea în vedere cadrul legal în materie, conferit de dispozițiile Ordonanței Guvernului nr. 51/1997 privind operațiunile de leasing și societățile de leasing, dar și elemente particulare întâlnite în practica judiciară.

Tema va fi dezbatută de Mădălina Ionescu, avocat pledant în cadrul Baroului București, împreună cu invitata specială, doamna Mădălina Elena Afrăsinie, doctor în științe juridice și judecător în cadrul Tribunalului București.

Conferința poate fi audiată pe platforma Zoom, pe pagina oficială de Facebook și pe canalul de Youtube Avestis International. Participarea este gratuită, iar înscrierea la eveniment se poate realiza prin accesarea datelor de mai jos.
https://avestis.ro/participare-cafeneaua-juridica/