Dentons a numit un co-head pentru practica de real-estate din Praga

Dentons a anunțat numirea Markétei Tvrdá în funcția de Co-Head al grupului Real Estate din Praga. În noul ei rol, Markéta va colabora cu colegul său, co-head Jiří Stržínek.

Markéta Tvrdá are obogată experientă în practica de achiziții și cedări de bunuri imobiliare, precum și în sfera dreptului societăților comerciale, M&A și drept comercial. Are o experiență de peste 15 ani în consilierea investitorilor instituționali majori, a firmelor de capital privat și a dezvoltatorilor în tranzacții complexe în sectoarele comercial, spații de birouri, logistică și rezidențiale. Printre altele, Markéta a fost membru senior al echipei care a consiliat Round Hill Capital și Blackstone Tactical Opportunities cu privire la vânzarea unui portofoliu imobiliar rezidențial de 1,3 miliarde EUR în Republica Cehă către compania imobiliară suedeză Heimstaden Bostad AB.

Practica de real-estate Dentons este recunoscută pe scară largă ca lider în Republica Cehă, fiind prezentă în clasamente de top atât în ​​Chambers Europe, cât și în Legal 500. Practica numără 17 avocați dintre care șase parteneri.