Wolf Theiss consolidează echipa biroului din București cooptând noi avocați

Biroul din România al firmei de avocatură Wolf Theiss, prezentă în regiunea CEE/SEE, şi-a extins echipa de avocaţi a grupului de practică Corporate/M&A, prin recrutarea avocaţilor Mihai Coadă, Alexandru Vlăsceanu, Elena Ionașcu și Vlad Catană.

După ce noul partener Bogdan Bibicu s-a alăturat biroului la începutul lunii noiembrie, Wolf Theiss Bucureşti continuă să se extindă cooptând încă patru noi avocaţi în echipa de Corporate/M&A.

Mihai Coadă se alătură echipei Wolf Theiss în calitate de Asociat Senior. Mihai are o experienţă în domeniu de peste 10 ani, timp în care a reprezentat un spectru vast de clienţi, precum firme de private equity, investitori strategici şi antreprenori în cadrul unor tranzacţii semnificative de fuziuni și achiziţii încheiate în România (atât de partea vânzătorilor, cât şi de partea cumpărătorilor). Mihai a asistat clienţii în implementarea a numeroase modificări corporative, inclusiv în restructurări şi reorganizări la nivel de grup. De asemenea, a acordat consultanţă clienţilor pe diverse aspecte de reglementare financiară, precum consideraţii juridice în furnizarea de servicii financiare în Europa Centrală şi de Est post-Brexit şi servicii financiare transfrontaliere conform MiFID II. Licenţiat al Facultăţii de Drept Bucureşti, Mihai a deţinut anterior funcţia de Asociat Coordonator în cadrul unei firme de avocatură regionale de top.

Alexandru Vlăsceanu s-a alăturat echipei Wolf Theiss în calitate de Asociat. Înainte de a se alătura biroului Wolf Theiss, Alexandru a activat în cadrul Grupului Kingfisher, Kingfisher Plc. – Corporate Function (Londra), unde a acoperit o gamă largă de domenii, inclusiv dreptul societăţilor comerciale, fuziuni şi achiziţii, concurenţă, contracte comerciale, pieţe de capital, soluţionarea litigiilor, protecția datelor, conformitate şi reglementare. Alexandru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din IaşI, în anul 2011, iar în 2013 a fost admis în Baroul Bucureşti, după ce a urmat cursurile Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea a Avocaţilor.

Elena Ionaşcu se alătură echipei Wolf Theiss în calitate de Asociat Junior. Anterior, Elena a deţinut funcţia de Consilier Juridic în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, iar înainte de aceasta a deţinut funcţia de Consilier Juridic în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, Parchetului de pe lângă judecătorie şi Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Elena are o diplomă de licenţă şi o diplomă de master obţinute la Facultatea de Drept Bucureşti. În 2019 a promovat examenul de admitere în Baroul Bucureşti.

Vlad Catană se alătură echipei Wolf Theiss în calitate de Asociat Junior. Vlad a absolvit Facultatea de Drept Bucureşti. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss, Vlad a fost stagiar în cadrul a două firme de avocatură locale. De asemenea, a activat ca voluntar pentru Crucea Roşie şi ca fundraiser în beneficiul „Clubului Liderii Mileniului Trei”.

Extinderea biroului Wolf Theiss București vine ca răspuns la recenta creştere a volumului de activitate de pe piaţa serviciilor de avocatură din România și subliniază angajamentul continuu al firmei noastre de a opera şi de a se extinde pe această piaţă”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti.

„Îi felicit pe aceşti patru avocaţi talentaţi şi le urez bun venit călduros în echipa noastră de Corporate/M&A. Excelenţa şi profesionalismul sunt valorile care definesc această firmă, iar noii avocaţi sunt dovada acestui fapt. Ne mândrim cu una dintre cele mai extinse echipe de fuziuni și achiziţii din România, însă scopul nostru este acela de a ne dezvolta în continuare practica tranzacţională și de a creşte prezenţa pe piață a biroului Wolf Theiss astfel încât să satisfacem nevoile clienţilor noştri la cel mai înalt nivel a adăugat Ileana Glodeanu, Partener şi Coordonator al practicii Corporate/M&A în cadrul biroului Wolf Theiss Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here