Popovici Nițu Stoica & Asociații a oferit asistență juridică Dedeman în tranzacția care a presupus achiziționarea unui important producător de cărămizi și țigle

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea prin care PIF Industrial S.R.L., împreună cu Dedeman S.R.L., preiau companiile Cemacon S.A. şi Cemacon Real Este S.R.L. PIF Industrial S.R.L. şi Dedeman S.R.L. fac parte din acelaşi grup de companii.

Popovici Nițu Stoica & Asociații au oferit asistență juridică Dedeman. Echipa de avocați a fost condusă de Mihaela Ion, Partener. Din echipa au mai făcut parte Laura Ambrozie, Senior Associate și Vanessa Nistor, Associate.

PIF Industrial S.R.L. are ca obiect de activitate acordarea de consultanţă pentru afaceri şi management.   Obiectul de activitate al Dedeman S.R.L. îl reprezintă comerţul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here