Trump nominalizează un fost avocat de la Mayer Brown în funcția de ambasador SUA în Rusia

Fostul co-lider al practicii de securitate națională a lui Mayer Brown este nominalizarea administrației Trump pentru demnitatea de ambasador al SUA în Rusia, a declarat vineri Casa Albă.

John J. Sullivan ii va succeda lui Jon Huntsman în calitate de ambasador. Se presupune că Huntsman, care și-a dat demisia în august, vizeaza pozitia de guvernator al Utah.

Sullivan a ocupat funcția de secretar de stat interimar în 2018, după plecarea lui Rex Tillerson, fostul director executiv Exxon. Sullivan a ocupat funcții de conducere la numeroase agenții federale, printre care Departamentul de Justiție și Departamentul de Comerț.

Sullivan și-a dat demisia din functia de Partener al Mayer Brown în 2017, după confirmarea sa ca secretar de stat adjunct. Sullivan a fost partener la Mayer Brown încă din 2012, iar printre clienții săi s-au numarat Deloitte Touche Tohmatsu și Medtronic Inc. Sullivan a raportat că a primit 318.000 USD salariu și bonus de la firmă în 2016 și 2017, potrivit unui financial disclosure form pe care l-a depus ca parte a nominalizării sale în calitate de secretar adjunct.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here