STOICA & Asociații, la 23 de ani de activitate

Seara de 6 noiembrie a reprezentat un prilej de sărbătoare pentru avocații STOICA & Asociații: aniversarea celor 23 de ani de la înființare. Evenimentul s-a desfășurat la salonul „Le Diplomate” , Hotel Hilton și a reunit specialiști în domeniul juridic, oameni de afaceri, mediu academic, diplomatic si cultural. Vinurile Avincis au delectat papilele gustative ale invitaților iar paharele din cristal au emis sunetele potrivite care au anuntat vin d’honneur-ul închinat în cinstea celor 23 de ani de activitate STOICA & Asociații.

În cadrul evenimentului, societatea de avocatură STOICA & Asociații a oferit doua premii de traditie: premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică si premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice.

STOICA & Asociaţii a fost constituită în noiembrie 1995, prin asocierea a doi dintre cei mai valoroşi avocaţi români, Valeriu STOICA şi Cristiana I. STOICA, care şi-au dedicat vasta experienţă acumulată deopotrivă în practica avocaţială şi în activitatea academică, punând bazele uneia dintre cele mai renumite şi mai prestigioase societăţi civile de avocaţi din domeniul dreptului afacerilor.

Echipa STOICA & Asociaţii cuprinde peste 50 de membri, dintre care peste 35 de avocaţi cu o pregătire profesională de excepţie, dobândită în prestigioase instituţii de învăţământ din România şi din străinătate.

De la înființare și până în prezent, avocaţii din cadrul STOICA & Asociaţii au făcut dovada că sunt o echipă puternică, întemeiată pe respectarea principiilor sale: FIDELITAS, INTEGRITAS, FORTITUDO.

STOICA & Asociaţii a dobândit o excelentă reputaţie națională şi internațională. Performanţele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, World Trademark Review 1000, IAM Patent 1000.

În desfăşurarea activităţii sale profesionale, de la înfiinţarea sa din 1995 şi până în prezent, STOICA & Asociaţii a cooperat intens cu societăţi de avocatură internaţionale şi locale, a dezvoltat o puternică reţea de colaborări cu societăţi de avocatură şi avocaţi din majoritatea celor 15 Curţi de Apel din România.

Au fost stabilite legături profesionale cu firme de contabilitate, consultanţi fiscali, auditori, experţi imobiliari, consultanţi de proprietate intelectuală, birouri notariale şi birouri de traduceri legalizate.

Încă din 1995, cei doi Founding Partners au contribuit la crearea unor legături profesionale strategice cu un mare număr de firme internaţionale de avocatură, organizaţii profesionale şi camere de comerţ. Aceste alianţe nu au caracter exclusiv şi servesc dezvoltării continue a practicii internaţionale a STOICA & Asociaţii: Uniunea Internationala a Avocatilor, Camera de Comert Americana din Romania, Asociaţia Internaţională a Juriştilor specializaţi în dreptul viei şi al vinului (AIDV) – Secţiunea europeană, Camera de Comerţ Româno – Britanică, World Link for Law, Camera de Comerţ Româno – Germană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here