Performerii din Real Estate recunoscuți de Chambers Europe 2019: NNDKP, PeliFilip, Popovici Nițu Stoica & Asociații

Chambers Europe 2019, ediția europeană a renumitului director juridic internațional Chambers & Partners, a evidențiat în clasamentul Real Estate, Tier 1 performanța departamentelor de Real Estate ale societăților Popovici Nițu Stoica & Asociații, PeliFilip și NNDKP.

Ioana Niculeasa, Partner NNDKP, conduce, de 11 ani, departamentul de real estate al societăţii Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Conform Chambers Europe, Ioana este apreciată în industrie pentru modul cu care găseşte soluţii în negocierile la care participă. Ioana Niculeasa  fost implicata in unele din cele mai mari tranzactii imobiliare care au avut loc pe piata locală in ultimii ani, printre care vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park catre NEPI, dar si cel mai semnificativ proiect de pe piata de profil, asistarea Deutsche Bank Group in achiziţia proiectului Upground. In anul 2012 Ioana Niculeasa a coordonat vanzarea complexului de birouri City Business Centre din Timisoara de catre antreprenorul Ovidiu Sandor, precum si intrarea pe piata a grupului De’Longhi, prin achizitia fabricii Nokia de la Jucu.

Și anul acesta Ioana Niculeasa a fost inclusă de Chambers Europe în Tier 1 la secțiunea Ranked Lawyers Real Estate: “Department head Ioana Niculeasa has extensive experience in real estate transactions, often assisting clients with leasing negotiations and land acquisitions. She also acts on due diligence and advises on transaction structuring. Clients appreciate that “she is always available and really fights for us.”

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 14 avocați, dintre care 3 parteneri și 5 avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală din ultimii ani. De altfel, pe 6 decembrie 2018, publicația internațională Construction and Investment Journal (CIJ) a desemnat pentru a treia oară PeliFilip  ca ‘’Firma de avocatură a anului” în România.

Francisc Peli, Partner, este inclus de Chambers Europe în Tier 1 la secțiunea Ranked Lawyers Real Estate: ““Impressive leader” Francisc Eduard Peli is a renowned figure in the real estate market, advising both domestic and international clients. He has extensive experience in leasing negotiations and land acquisitions with particular focus on financing. A client enthuses“He shows incredible entrepreneurial skills and has a clear vision on legal strategies.”

Practica de Real Estate a societății Popovici Nițu Stoica & Asociații este coordonată de Florian Nițu, Managing Partner, acesta numărându-se printre avocații a căror performanță este evidențiată de Chambers Europe în Secțiunea Ranked Lawyers Real Estate, Tier 1: “Florian Nițu has an outstanding track record, with clients enthusing: “He is very experienced in sophisticated investment models and a highly regarded specialist.” He offers expertise in transactional real estate work, assisting domestic and international developers and investors.” 

Florian Nițu este Managing Partner în cadrul Popovici Nițu Stoica & Asociații, coordonator al Departamentelor de Fuziuni/Achiziții, Privatizări, Arbitraj și Real Estate. Este recunoscut ca unul dintre cei mai experimentați specialiști în materie de Fuziuni/Achiziții și din 2005 a fost desemnat avocatul numărul 1 în Real Estate de către directoarele internaționale Legal 500 și Chambers. A oferit consultanță unora dintre cei mai mari investitori și dezvoltatori de pe piața imobiliară și a fost implicat în majoritatea proiectelor de anvergură de Fuziuni/Achiziții și de pe piața de capital.

Florian Nițu are o experiență consistență în arbitraj, în special pe probleme de privatizări, concesionări, piața imobiliară și corporate, oferind consultanță sau reprezentare clienților în fața Curții Internaționale de Arbitraj din România, sub regulile ICC Paris, ICSID etc.

Florian a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, este membru al Baroului București și al UNBR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here