PeliFilip, câștigătoarea trofeelor Real Estate și Brand Culture în cadrul Galei THE TIMES Legal Innovation 2018

PeliFilip este una dintre societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau au în vedere România.

Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au experienţă extinsă şi elocventă în domenii structurale, cum sunt fuziuni şi achiziţii, servicii financiare şi piaţă de capital, proiecte imobiliare, de infrastructură şi concesiuni, energie, media și telecomunicații, drept societar, comercial, dreptul concurenţei, dreptul muncii. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.PeliFilip este o societate de drept comercial înființată în primele zile ale crizei economice. Ne-am alăturat pentru a forma o companie axată pe calitate. Și calitatea este cel puțin la fel de bine apreciată în vremuri de criză, așa cum se întâmplă în perioade de boom economic.

PeliFilip este un pool de valori și talente individuale. Printre etichetele societatii amintim: diversitate, creativitate și experiențele variate care influențează capacitatea colectivă de a servi clientii.

Veti afla că oamenii de la PeliFilip sunt diferiți în gust, interes, vârstă și, cel mai important, idei. Lucrăm ca o echipă și știm că fiecare echipă are nevoie de jucători calificați în diferite poziții. Nu suntem o listă de verificare, un fel de loc de tip cookie-cutter, dar suntem uniți de dedicarea noastră clienților noștri și de dezvoltarea noastră profesională. Am apreciat întotdeauna libertatea și individualitatea personală, care se află în centrul filosofiei de management a firmei.”

PeliFilip reprezinta un grup eclectic, energic, tânăr și entuziast de avocati și profesioniști cu scopul comun de a oferi clientului servicii juridice de calitate.

Teză de premiant – REAL ESTATE:

PeliFilip a asistat Forte Partners în cea mai mare tranzacție a anului din sectorul imobiliar. Casa de avocatura a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață, în vânzarea proiectului de birouri The Bridge către Dedeman.

Echipa de proiect PeliFilip a fost coordonată de partenerii Francisc Peli și Oana Bădărău.

Proiectul de birouri The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, cuprinde trei faze și va avea o suprafață de aproximativ 80.000 metri pătrați.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 14 avocați, dintre care 3 parteneri și 5 avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală din ultimii ani.

Teză de premiant BRAND CULTURE:

Viitorul bun își găsește povestea pe care ne-o dorim, în liniile narative de azi. Dacă ne imaginăm, împărtășim celorlalți și plănuim bine acum cum să schimbăm lumea, nu avem de ce să ne mai temem pentru mâine.

În 2018, anul în care casa de avocatură a împlinit 10 ani de existență, PeliFilip a inițiat o campanie de comunicare prin care și-a propus să INSPIRE, să GĂSEASCĂ PASIUNEA pentru SCHIMBARE și să contureze o VIZIUNE A VIITORULUI. În prima campanie „Future” by PeliFilip, role-models și parteneri au vorbit despre VIITOR, în 3 coordonate inspirate de #PeliFilipCoreValues: communication, business, humanity.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here